GARANTIE EN REPARATIES

Bij ieder product  is de garantietermijn 12 maanden  Als jouw product niet meer werkt, of een ander defect heeft, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

De klantenservice van Timeline Watches staat iedere werkdag voor je klaar. Heb je een vraag of opmerking laat het ons weten via email: support@timelinewatches.nl

 

 GARANTIE

Timeline Watches  geeft 1 jaar garantie op het uurwerk

Batterij (met uitzondering van een batterij die binnen 4 maanden na de aankoop leeg is, deze kunt u door ons kosteloos laten vervangen) 

Geen garantie op het glas.

 

Uw garantie vervalt als:

U zelf het horloge openmaakt

U het horloge onjuist gebruikt

Bij ongelukken

Bij waterschade (met uitzondering als uw horloge waterdicht is)

 

 Defect bij ontvangst 

Heb je een product ontvangen dat defect is ? Laat ons dit dan binnen 48 uur weten via info@timelinewatches.nl . Doe je dit niet binnen de gestelde tijd, dan vervalt je recht op garantie of vervanging. 

 

REPARATIE

Reparatie binnen garantie 
Mocht het defect onder de garantie en binnen de garantietermijn vallen,  dan sturen wij het horloge door naar het servicecenter van het desbetreffende merk. Het duurt ca. 2-3 weken voordat je het horloge retour ontvangt. Indien de onderdelen niet voorradig zijn, kan het langer duren dan de genoemde 2-3 weken. Wij proberen zo snel mogelijk het horloge te laten reparen.

 

KOSTEN

In geval van garantie: 
Als je een product binnen de garantie wilt laten reparen, zijn de verzendkosten naar timelinewatches.nl  voor jouw rekening. Als de reparatie klaar is  zijn alle kosten die daaruit voortkomen voor rekening van timelinewatches.nl 

 

Defect bij ontvangst: 
Heb je een defect product ontvangen en dat binnen 48 uur aan ons gemeld? Dan zullen wij je vragen het product naar ons terug te sturen, zodat wij deze meteen kunnen omruilen. Indien het product niet op voorraad is zullen wij rechtstreeks vanuit ons fabrikant het product opsturen. Levertijd is  tussen 7-15 dagen. Wij vergoeden alleen de kosten wanneer er wordt gekozen voor een vervangend product. Bij de keuze voor een terugbetaling zijn de kosten voor jezelf.